Individuele coaching
Mijn manier van coachen
Talentenspel
Resultaat
Tarieven, uren, locatie

Talentenspel


Het talentenspel geeft bezieling in werk en leven. Het talentenspel is een bordspel met talenten-kaartjes. Je speelt het spel individueel samen met mij in 2 a 3 sessies van ongeveer 2,5 uur.


Het talentenspel is een methode voor inzicht in de samenhang tussen talenten, diepere drijfveren en hoogste idealen. Het spel spelen kun je zien als een ontdekkingsreis. Op speelse wijze boor je diepere lagen in jezelf aan: je ontdekt je talenten en je passie. Verborgen talenten komen aan de oppervlakte. Je leert hoe de talenten kunnen samenwerken. Je krijgt zicht op je waarden en je missie, op het doel van je leven. Je vindt antwoord op de vraag: “wat wil ik echt”. Door hiervoor te gaan staan kun je richting en verandering in je leven aanbrengen.


Het talentenspel in groepsverband.

Het talentenspel is ook onderdeel van de meerdaagse bijeenkomsten "het (h)erkennen en inzetten van je talenten: een hele kunst!". En elementen uit het talentenspel worden in de eendaagse workshop "Spelen met je talenten" gebruikt (beiden zijn te vinden onder workshops)


Voor verdere informatie over het talentenspel: www.talentenspel.nl


 
home index index Talentenspel index vorige onderwerp volgende onderwerp